Web Analytics

Schimbare istorică la Cotmeana. Calinic îl înlocuieşte pe Ioasaf cu stareţul Daniel de la Schitul Trivale

de | 12.03.2020 13:44 | Dezvăluiri

Ultima ieșire scandaloasă a starețului Ioasaf în spațiul public, atunci când fostul șofer l-a învinuit pe călugăr că nu l-a plătit și a manifestat un comportament violent față de el când și-a cerut drepturile, i-a grăbit pensionarea.
„La Mănăstirea Cotmeana au fost întreprinse o serie de măsuri bisericești și civile. Părintele Ioasaf Boiciuc a fost pensionat în luna februarie, întrucât acesta a împlinit 65 de ani. După cum a mai fost precizat și în cadrul altor intervenții în mass-media de către reprezentanții Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, părintele Ioasaf este oprit de la slujire încă din anul 2019, măsura pastorală fiind menținută și în prezent. Actualmente a fost desăvârșit inventarul bunurilor mobile și imobile ale mănăstirii în vederea efectuării predării acestuia către noul stareț rânduit pentru Mănăstirea Cotmeana”, ne-a declarat arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, ÎPS Calinic.
Din surse de încredere, am aflat că la Cotmeana se pregătește să vină Daniel Niță, adică starețul de la Schitul Trivale, care ar fi primit bine decizia. Cine îl înlocuiește pe acesta la schitul din Pădurea Trivale rămâne deocamdată un secret bine păzit al Arhiepiscopiei.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. – Bietul Ioasaf de mult timp era rupt de realitate, precum Ceausescu acum vreo 30-40 de ani !