Web Analytics

Scandalul sms-urilor de la emisiunea lui Măruță. Replica primarului de la Priboieni

de | 2.03.2018 10:57 | Actualitate

priboieni replicaÎn competiția națională ”Duelul Ansamblurilor” produsă de Măruță la Pro TV, ansamblul Doina Bascovului a obținut peste 60.000 de voturi, învingând astfel ansamblul Zestrea Budureștii din Bihor și Doina Cârcinovului de la Priboieni. De reținut că angajații Primăriei Bascov au trimis mesaje la Pro TV de pe telefoanele de serviciu pentru a vota ansamblul Doina Bascovului. Prețul a fost de 25 eurocenți un sms, suma totală ridicându-se la aproape un miliard de lei vechi.

Sorin Lupu, primar Priboieni: ”Am pierdut. Asta e! Am câștigat locul III. Ce? Avem noi bani să dăm sms-uri ca Bascov? Important este că am ajuns acolo. Ce? Eram nebuni să dăm sms-uri? Mai bine dacă străngeam bani îi dădeam la copii. Noi ieri am sărbătorit. Am tăiat un porc… Am pus mână de la mână, am cumpărat un porc și l-am tăiat profitând de vremea aceasta frumoasă. Am avut și un invitat de onoare în persoana lui Gelu Voicu de la București. Dacă diseară de la 8 la 10 suntem în direct la Etno înseamnă că noi suntem cei mai buni. Am fost invitați la Etno TV și au recunoscut că noi am fost cei mai buni, dar nu am avut bani… Suntem o comună săracă, avem taxe și impozite încasate pe an de 5,5 miliarde de lei vechi, iar iluminatul public este un miliard pe an. Ăștia sunt banii!”.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Domnule primar, vă cunosc de mult timp,și tocmai de aceea consider că trebuie să vă spun, prietenește ceva, ce poate nu știați, sau pur și simplu ați considerat că este un lucru minor …Domnule primar, comuna Priboieni, nu este o comună săracă ! Comuna Priboieni, este o comună care poate să se mîndrească în fața întregii țări ,pentru că este o comună care are o bogăție aparte, care trebuie prețuită și valorificată ! Sunteți unul dintre primarii cu care mi-a făcut o deosebită plăcere să conlucrez… Sunteți corect, cinstit,onest și un lucru împortant: sunteți aproape de oameni! Aici voiam,de fapt, să ajung! Oamenii comunei pe care o păstoriți de o bună perioadă de timp și pe care vă doresc s-o mai păstoriți încă mult și la fel de bine , ei, bine, oamenii aceștia, priboienarii,sunt cea mai valoroasă bogăție ! I-am cunoscut pe fiecare aproape în parte, și pe cei foarte buni și pe cei mai puțin buni (pădure fără uscături, nu există ) Însă luați ca un tot , sunt niște oameni excepționali , niște oameni deosebiți ! Cît am fost printre ei, am văzut pe mulți cum s-au ridicat și s-au realizat prin muncă, cum și-au sărit în ajutor unii altora ,cum atunci cînd a fost nevoie au pus toți umărul și și-au ajutat semenii .Fiți mîndru,domnule primar,de bogăția pe care o aveți… Banii da, sunt și ei importanți uneori, dar banii sunt făcuți de către oameni ,niciodată nu lăsați banii să-i facă pe oamenii dumneavoastră !…Priboienarii sunt niște oameni speciali care știu să facă banii și le știu și valoarea … Sunt convinsă că avînd un primar destoinic ca domnia ta, problemele financiare cu care vă confruntați ,vor fi rezolvate, iar ceea ce este mai important, omenia priboienarilor , pe care am avut ocazia s-o cunosc , vă va ajuta să depășiți împreună toate dificultățile indiferent de natura lor ! Deci, capul sus, domnule primar și transmite-le celor ce au reprezentat comuna „la Măruță ” că de aici din țară s-a văzut că ei au fost cei mai buni, și asta este ceea ce contează ! Spune-le asta și îmbrățișează-i pe toți din partea mea !

  2. Domnule primar, vă cunosc de mult timp,și tocmai de aceea consider că trebuie să vă spun, prietenește ceva, ce poate nu știați, sau pur și simplu ați considerat că este un lucru minor …Domnule primar, comuna Priboieni, nu este o comună săracă ! Comuna Priboieni, este o comună care poate să se mîndrească în fața întregii țări ,pentru că este o comună care are o bogăție aparte, care trebuie prețuită și valorificată ! Sunteți unul dintre primarii cu care mi-a făcut o deosebită plăcere să conlucrez… Sunteți corect, cinstit,onest și un lucru împortant: sunteți aproape de oameni! Aici voiam,de fapt, să ajung! Oamenii comunei pe care o păstoriți de o bună perioadă de timp și pe care vă doresc s-o mai păstoriți încă mult și la fel de bine , ei, bine, oamenii aceștia, priboienarii,sunt cea mai valoroasă bogăție ! I-am cunoscut pe fiecare aproape în parte, și pe cei foarte buni și pe cei mai puțin buni (pădure fără uscături, nu există ) Însă luați ca un tot , sunt niște oameni excepționali , niște oameni deosebiți ! Cît am fost printre ei, am văzut pe mulți cum s-au ridicat și s-au realizat prin muncă, cum și-au sărit în ajutor unii altora ,cum atunci cînd a fost nevoie au pus toți umărul și și-au ajutat semenii .Fiți mîndru,domnule primar,de bogăția pe care o aveți… Banii da, sunt și ei importanți uneori, dar banii sunt făcuți de către oameni ,niciodată nu lăsați banii să-i facă pe oamenii dumneavoastră !…Priboienarii sunt niște oameni speciali care știu să facă banii și le știu și valoarea … Sunt convinsă că avînd un primar destoinic ca domnia ta, problemele financiare cu care vă confruntați ,vor fi rezolvate, iar ceea ce este mai important, omenia priboienarilor , pe care am avut ocazia s-o cunosc , vă va ajuta să depășiți împreună toate dificultățile indiferent de natura lor ! Deci, capul sus, domnule primar și transmite-le celor ce au reprezentat comuna „la Măruță ” că de aici din țară s-a văzut că ei au fost cei mai buni, și asta este ceea ce contează ! Spune-le asta și îmbrățișează-i pe toți din partea mea !