Web Analytics

Scandalul izbucnit la Dacia după ce salariații au fost numiți „animale” s-a soluționat prin trimiterea directorului executiv Boquera, în Maroc

de | 18.12.2021 10:19 | Actualitate

Vineri, 17 decembrie, sindicatul de pe platforma Dacia, sub semnătura liderului SAD, Viorel Ungureanu, a publicat un comunicat în care îi cere imperativ, directorului executiv UVD, spaniolul Miguel Boquera să își ceară scuze public. Asta, după ce, în cadrul unei ședințe, ”a folosit cuvinte jignitoare la adresa salariaților de la Dacia, numindu-i animale și spunând că îi este scârbă să lucreze în România”.

Citește și Director nou la Uzina de Vehicule Dacia

A ieșit scandal mare care s-a lăsat cu mutarea directorului Boquera în Africa. Astfel încât, Automobile Dacia a anunțat astăzi că, începând cu 1 februarie 2022, uzina vehicule Dacia va fi condusă de Carlos Carrinho. Acesta va îndeplini și rolul de coordonator al platformei industriale din Mioveni. Carlos Carrinho va prelua noua responsabilitate de la Miguel Oliver Boquera, care, de la 1 februarie 2022, devine director al uzinelor marocane din Tanger și Casablanca (Maroc).

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii