Web Analytics

Director nou la Uzina de Vehicule Dacia

de | 18.12.2021 07:46 | Actualitate

Carlos Carrinho va fi numit în funcția de director executiv al Uzinei Vehicule Dacia şi coordonator al platformei industriale din Mioveni.

Automobile Dacia a anunțat astăci că, începând cu 1 februarie 2022, uzina vehicule Dacia va fi condusă de Carlos Carrinho. Acesta va îndeplini și rolul de coordonator al platformei industriale din Mioveni.

Citește și: La înmormântarea omului de afaceri Laurențiu Floroiu, fost preot, nu au bătut clopotele iar preoții nu i-au rostit numele

Carlos Carrinho va prelua noua responsabilitate de la Miguel Oliver Boquera, care, de la 1 februarie 2022, devine director al uzinelor marocane din Tanger și Casablanca (Maroc).

În vârstă de 55 de ani, Carlos Carrinho este în prezent director al Uzinei Renault din Curitiba (Brazilia). Absolvent al Universității Federale din Rio de Janeiro, specializarea Inginerie Navală, şi deținător al unui master în ingineria structurilor metalice, Carlos Carrinho a lucrat începând din anul 1999 în industria de automobile, deținând funcții de conducere în perimetrul industrial, în cadrul companiilor Volkswagen şi Jaguar Land Rover, înainte de a se alătura, în 2018, Grupului Renault.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii