Web Analytics
scris duminică, 30.07.2023

Scandalos! La Gara Piteşti scările rulante sunt defecte de o lună! Şi nimeni nu le repară!

Mai mulţi cititori ne semnalează indignaţi un fapt care n-ar trebui să se întâmple într-o lume civilizată. Dar el chiar se întâmplă! Unde? În aşa-zisa modernă Gară din municipiul Piteşti.

Scandalos! La Gara Piteşti scările rulante sunt defecte de o lună! Şi nimeni nu le repară!

Citeşte şi: Șeful Arestului Preventiv Argeș a fost arestat pentru 30 de zile

Despre ce este vorba? Accesul la peronul acestei gări se face urcând, mai întâi, la primul nivel – unde se află casa de bilete, sălile de aşteptare etc – iar de acolo se coboară, pe alt traseu, către liniile pe care sosesc şi pleacă trenurile. Numai că marile scări rulante care asigură accesul către/de la primul nivel sunt defecte de aproximativ o lună, dacă nu şi mai mult!

Sunt defecte şi nimeni nu le repară! Şi nimeni de la Gara Piteşti sau de la CFR Călători nu-şi cere măcar scuze, chiar dacă scuzele nu folosesc în acest caz la ceva!Este inadmisibil!” – ne spune revoltat un piteştean.

Există un lift funcţional, de două persoane, dar, de regulă, călătorii urcă şi coboară scările mari, unii trag de bagaje, bătrâni, bolnavi, vai de ei!

„Suntem la mâna unor nesimţiţi!”

Sus, la etaj, pe foi de hârtie agăţate de sfori care barează trecerea scrie cu litere de tipar „DEFECTĂ„. Şi cu asta e rezolvată problema ceferistă, nu?

Și modul de semnalizare e o bătaie de joc. Noi, călătorii cu bagaje sau fără, suntem la mâna unor nesimțiți” – spune unul dintre cei care semnalează de mai mult timp această problemă.

Cu ceva timp în urmă cineva, o persoană bolnavă, care cu greu poate urca sau coborî scările, s-a interesat de ce nu funcţionează scările rulante. A fost îndrumat către „femeia de la pază”, iar aceasta i-a spus că una dintre scări nu e defectă şi că, dacă are nevoie neapărat, i-o poate „descuia”… Cu alte cuvinte, „avem şi scară rulantă, dar îi dăm drumul la cerere”…

Cum spuneam, acest lucru n-ar trebui să se întâmple într-o lume civilizată. Ruşine!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită