Web Analytics

Scandal la Rătești. Un tată și-a înjunghiat fiul

de | 5.01.2019 17:10 | Actualitate

Și-a înjunghiat fiul ca să se apere de loviturile acestuia, dar tot el a ajuns la spital

Scandal între un bărbat și fiul acestuia, la Rătești. Cei doi, de etnie romă, sunt cunoscuți în localitate pentru scandalurile pe care le creează după ce consumă alcool. Tatăl și fiul locuiesc în aceeași curte, dar în imobile diferite. Sâmbătă dimineața, un nou conflict a avut loc.

Tatăl are 62 de ani și susține că soția, fiul lui, în vârstă de 32 de ani, și nora s-au dus peste el în cameră și l-au luat la bătaie. Ca să se apere de loviturile fiului, a pus mâna pe un cuțit și l-a lovit. Fiul a fost înjunghiat de tată la un picior, deasupra genunchiului. De cealaltă parte, tânărul spune că tatăl a început scandalul. Tot el este cel care a sunat la 112.

Un echipaj de poliţie şi o ambulanţă s-au deplasat la locuinţa celor doi. Poliţiştii au constatat că în camera în care locuia tatăl era mare deranj, semn că acolo ar fi avut loc o luptă. Cel înjunghiat a fost găsit în curte, nervos și gata de ceartă, iar tatăl acestuia avea leziuni la nivelul feței și se plângea că a fost bătut de membrii familiei sale.

Amândoi au primit îngrijiri medicale, însă fiul a refuzat să fie transportat la spital. Părintele acestuia este cunoscut cu afecţiuni psihice și a fost transportat la o unitate medicală pentru mai multe investigații.

A fost întocmit dosar penal pentru violenţă în familie, loviri şi alte violenţe. Sunt anchetaţi atât tatăl, cât şi fiul.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii