Web Analytics

Scandal pe renumărarea voturilor la Ștefănești: zeci de buletine au fost anulate

de | 1.10.2020 13:11 | Actualitate, Culise

S-a reluat numărătoarea voturilor la Ștefănești, după ce mai mulți candidați au reclamat nereguli la secțiile mai mari din oraș, precum Valea Mare sau cea de la Blocuri. Astfel că s-au renumărat voturile și, la câteva ore după primele rezultate anunțate, s-a schimbat configurația Consiliului Local Ștefănești. PNL a pierdut un consilier, la fel și Partidul Neamul Românesc, sub sigla căruia a candidat fosta primăriță și care, în noaptea alegerilor, avea doi consilieri, pe Ioana Jenica Dumitru și pe fostul ofițer SRI Florian Lupu.
În schimb, Constantin Ionescu, candidatul Pro România, în urma contestației și a renumărării voturilor, a reușit să intre în Consiliul Local. La fel și independentul Marian Gubavu, care a avut 20 de buletine de vot anulate pe nedrept și care marți și-a primit certificatul constatator al calității de ales, din partea BEC.
Fostul viceprimar Ion Mihalcea este un alt candidat (din partea PER, de această dată) căruia i-au fost descoperite 17 buletine anulate, după ce a făcut scandal și astfel și-a primit locul în legislativul 2020-2024 de la Ștefănești.
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii