Web Analytics

Scandal la Dârmănești. USR: „Primarul Ciolan Emilian i-a luat la bătaie pe colegii noștri”

de | 28.08.2018 16:24 | Actualitate


Scandal în incinta primăriei Dârmănești, Argeș. Întâmplarea s-a petrecut astăzi. Uniunea Salvați România susține că, în timp ce membrii partidului USR strângeau semnături pentru campania „Fără Penali în funcții publice”, primarul de la Dârmănești, Emilian Ciolan i-a luat la bătaie. De asemenea, primarul ar fi solicitat îngrijiri medicale. USR a publicat pe Facebook și o înregistrare video din timpul scandalului, însoțită de următorul text:

S-a întâmplat în urmă cu doar câteva minute. Primarul PSD Ciolan Emilian din comuna Dârmănești, județul Argeș, i-a luat la bătaie pe colegii noștri care s-au dus să depună dosarele cu semnături pentru inițiativa #FaraPenali. Colegii au sunat la 112 și acum sunt la poliție și dau declarații.

Nu este singurul incident care s-a întâmplat astăzi în județul Argeș. În comuna Aninoasa, primarul, tot de la PSD, nu a acceptat înregistrarea cererii pentru depunerea dosarelor cu semnături și i-a dat afară din clădire pe colegii noștri.

Suntem pregătiți să luăm și bătăie dacă este nevoie pentru a depune toate cele un milion de semnături pe care le-am primit de la oameni cinstiți care nu mai vor penali în funcții publice. Între timp, domnul Emilian Ciolan se va alege cu dosar penal pentru că vom depune plângere pentru vătămare corporală, loviri și alte violențe, au scris cei de la USR pe contul de Facebook al partidului.

Contactat telefonic, primarul nu a răspuns. Iată ce spune reprezentantul IPJ Argeș, Florin Popa, despre incidentul avut loc astăzi, la sediul primăriei Dârmănești: A fost o stare conflictuală. Sesizarea a venit din partea unui angajat al primăriei, cu privire la o stare conflictuală care se petrecea la acel moment în biroul primarului. La momentul sosirii polițiștilor, persoana a cărei calitate este de primar a solicitat îngrijiri medicale, întrucât ar fi suferit leziuni în zona feței. Cele două persoane cu care primarul ar fi avut conflictul (membri sau simpatizanți ai USR, n. red.) se află la audieri. În cauză se va întocmi dosar penal sub aspectul săvârșirii de ultraj, urmând ca cercetările să fie preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în competența căruia intră această infracțiune”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii