Web Analytics

SCANDAL între doi bărbați în centrul Piteștiului. Unul dintre ei a fost transportat la spital!

de | 18.08.2021 21:20 | Actualitate, Politica si Administratie

În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la o stare conflictuală, petrecută în centrul municipiului Pitești, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul IPJ Argeș vine cu clarificări în urma evenimentului:

„În ziua de 18 august a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, cu privire la faptul că pe raza municipiului Pitești, într-un apartament din zona Complexului Comercial Fortuna, ar fi avut loc un conflict între doi bărbați, în urma căruia s-au agresat reciproc.
La fața locului au fost direcționate echipaje din cadrul Secției 1 Poliție Pitești și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș. Din verificările preliminare efectuate de polițiști s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, un tânăr de 22 de ani, din București și un bărbat de 56 de ani, din Curtea de Argeș, s-au agresat reciproc, lovindu-se cu obiecte tăietor-înțepătoare.

Astfel, bărbatul de 56 de ani, a suferit o plagă la nivelul capului și a fost transportat la spital, iar tânărul prezenta o plagă la nivelul piciorului drept. Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”, transmit reprezentanții Poliției Argeș printr-un comunicat.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii