Web Analytics

Scandal într-un apartament din Pitești. Și-a agresat iubita și i-a furat banii

de | 13.09.2022 13:42 | Actualitate, Home

A fost scandal luni dimineață într-un apartament din Pitești. Un bărbat de 28 de ani și-a bătut iubita, iar mai apoi i-a furat banii și buletinul. Agresorul a fost reținut.

„În ziua de 12 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și furt, și au reținut un bărbat de 28 de ani, din Pitești.

Citește și: Firmele de exploatare forestieră, luate la control de ITM Argeș

Din cercetări s-a stabilit că, în dimineața zilei de 07 septembrie a.c., în jurul orei 05:30, în timp ce se aflau într-un apartament din municipiul Pitești, după mai multe discuții în contradictoriu, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 25 de ani, din județul Dâmbovița, împiedicând-o să părăsească locuința și sustrăgându-i din geantă actul de identitate și suma de aproximativ 6.000 de lei și 150 de euro.

După administrarea probatoriului, în ziua de 12 septembrie a.c., bărbatul  a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *