Web Analytics

Scandal într-o familie, la Călinești. Bunuri din casă, distruse de soție

de | 2.07.2022 16:40 | Actualitate, Home

În ziua de 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 de către un bărbat de 42 de ani, din Călinești, cu privire la faptul că soția acestuia, de 41 de ani, provoacă scandal, distrugând bunuri.

Potrivit IPJ Argeș, la fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Călinești, care au aplanat starea conflictuală, iar în urma verificărilor femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, ca urmare a comportamentului de natură să tulbure ordinea și liniștea publică și să provoace indignarea.

Citește și: Scandal azi noapte în Exercițiu. Agresorul a fost reținut

De asemenea, în cauză polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare, conform art. 253 și 206 din Codul Penal, urmând ca în cauză cercetările să continue, pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Totodată, în urma sesizării ce se refera la situația de violență domestică, a fost parcursa și procedura de evaluare a riscului, conform Legii 217/2003, însă bărbatul nu a dorit emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *