Web Analytics

Savurează un desert de neuitat sau o îngheţată autentic italiană în noua locaţie Marco Cremeria de pe Calea Craiovei

de | 25.03.2021 13:55 | Actualitate, Economie

# NOU! ÎNCEPÂND CU DATA DE 6 MARTIE, GĂSIȚI PRODUSELE VOASTRE PREFERATE ȘI PE CALEA CRAIOVEI NR. 56 (BL. TRIO B – PARTER)
Marco Cremeria deține un adevărat palmares de rețete delicioase, adaptate chiar și celor mai pretențioase gusturi. În gama noastră largă de produse găsiţi gelato de post, fără zahăr, fără gluten sau fără lactoză, ceea ce vă permite să vă bucuraţi de un desert savuros, dar care să respecte şi restricţiile dietetice pe care le aveţi, fără a face rabat de la gust şi calitate.
Creează arome unice şi surprinzătoare, combinând aromele realizate în laboratorul propriu, folosind ingrediente naturale. De asemenea, gama noastră de produse include şi prăjituri, torturi şi produse de patiserie. Odată ce veţi încerca deserturile făcute de noi cu drag, cu siguranţă nu veți mai vrea să vă despărțiți.
Conceptul de candy bar este disponibil, de asemenea, şi puteţi contacta consultantul nostru pentru o ofertă personalizată, în funcție de nevoile sau de evenimentele importante din viața dvs. Produsele noastre pot fi comandate la pachet, prin aplicaţii pe mobil, sau pot fi achiziţionate direct din locaţiile noastre sau din locaţiile partenere.

Facebook: Cremeria Marco Pitești, Cremeria Marco Vâlcea
Instagram: Cremeria _Marco_Pitesti
Contact: 0756.521.874
E-mail: greenpubmioveni@gmail.com
Ne găseşti şi în:
Piteşti, Vivo Mall (etaj 1) | Piteşti, Club Hush (Veranda by Hush)
Mioveni, Green Pub | Rm. Vâlcea, Shopping City (etaj 1)

Citește și Reportaj. ”Bunicel” de Costeşti. Doi tineri au fondat o fabrică de dulceaţă în casa natală

Citește și Apare „Dulceaţa de lavandă de Topoloveni”

 

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole