Web Analytics
scris vineri, 03.11.2023

Şase români luaţi ostatici în Fâșia Gaza. Alţi cinci au fost ucişi de Hamas

Alte două persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română, sunt ostatici în Fâșia Gaza, a anunţat Ministerul Afacerilor Externe. Numărul total al românilor luaţi ostatici de Hamas a ajuns astfel la 6, iar bilanţul românilor ucişi este de 5.

Şase români luaţi ostatici în Fâșia Gaza. Alţi cinci au fost ucişi de Hamas

Citește și: Nicolae Ciucă, despre limitarea plăţilor cu bani cash: „Nu susţin măsura”


MAE anunță că alți doi cetățeni cu dublă cetățenie, israeliană și română, sunt ostatici în Fâșia Gaza. Ministerul Afacerilor Externe solicită eliberarea tuturor ostaticilor, inclusiv a celor șase persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română, ostatice în Fâșia Gaza.

Citește și: Când se închide circulația pe Transfăgărășan și Transalpina 


„În continuarea informațiilor transmise de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul situației de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza, precizăm că, în urma verificărilor efectuate de către autoritățile române, pe baza informațiilor transmise de către autoritățile israeliene, încă doi cetățeni cu dublă cetățenie, israeliană și română, cu domiciliul în Statul Israel, sunt ostatici în Fâșia Gaza. Ministerul Afacerilor Externe solicită eliberarea tuturor ostaticilor, inclusiv a celor 6 persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română, ostatice în Fâșia Gaza. Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la Haifa mențin contactul cu autoritățile israeliene”, a transmis MAE.
Până la 23 octombrie, potrivit informaţiilor transmise de către autorităţile israeliene, cinci persoane cu dublă cetăţenie israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel, au decedat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *