Web Analytics
scris marți, 22.03.2022

Șase primari din Argeș participă la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România

În perioada 20-23 martie, la București are loc a 25-a sesiune ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România. La eveniment, primarii din mediul rural dezbat și analizează problemele organizatorice ale comunelor din România.

Șase primari din Argeș participă la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România

Din Argeș, la evenimentul ACOR, participă șase aleși locali.

Citește și:Peste 15.000 de argeșeni s-au autorecenzat până în prezent

Programul activităților Adunării generale a cuprins în prima parte a zilei de 21 martie discuții cu miniștrii și secretarii de stat din ministerele cu responsabilități în domeniul dezvoltării rurale. Au fost prezenți prim ministrul Nicolae Ciucă, CSEKE Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației; Marius-Constantin BUDĂIministrul muncii și solidarității sociale; Alexandru RAFILAministrul sănătății;  TÁNCZOS Barnaministrul mediului, apelor și pădurilor și deputatul PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu.

La 25 de ani de activitate ai Asociației, Simona Bucura Oprescu transmite:

Vreau să transmit din partea Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului a Camerei Deputaților urări de sănătate, putere de a face lucruri bune, un mesaj de solidaritate și o dorință de a pune accentul în primul rând pe cooperare și în subsidiar pe competiție.Un gând specific de prețuire se îndreaptă din partea mea către doamnele primar, pe care mă bazez că vor avea și forța și delicatețea de a contribui din această postură la consolidarea ACoR ca organizație reprezentativă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *