Web Analytics

Sârboaica moartă în accidentul de la Leoni era gravidă în trei luni

de | 6.04.2017 17:25 | Dezvăluiri

10 irena ilic01Tragedia produsă joia trecută la Bascov a îndoliat o familie din Nis, Serbia, după ce Irena Ilic, de 28 de ani, a murit pe loc în urma impactului produs de un BMW condus de Andrei Cristian Caramelea în spaţiul amenajat ca loc de masă pentru muncitorii de la fabrica de componente auto. Amănunte şocante despre ceea ce s-a întâmplat acolo am aflat chiar de la una dintre persoanele rănite.

„M-am nenorocit pe viață”, a strigat șoferul după impact

Aurelia Banu, de 47 de ani, din Coteşti-Godeni (nu Costeşti, cum greşit s-a precizat), lucrează în Bascov de circa un an. În dimineaţa de joi se afla în pauza de masă alături de alţi colegi, într-un spaţiu comun folosit de angajaţii mai multor firme. A auzit cum se apropia BMW-ul gri condus de Andrei Cristian Caramelea, apoi a simţit o lovitură la umăr şi strigătul şoferului, încă neacoperit de vaietele răniţilor: „M-am nenorocit pe viaţă!”. Susţine că este posibil să nu fi fost atinsă de maşină, ci de un obiect dărâmat sau deplasat în urma impactului. A fost şocată să vadă cum unei colege care era în apropiere i-au sărit din gură resturi de mâncare şi dinţi în momentul în care a fost lovită. Apoi a văzut imaginea dezastrului şi a aflat consecinţele. Un om ucis, alţi cinci răniţi, trei dintre ei români, ceilalţi străini. Irena Ilic, tânăra sârboaică ucisă, era în ultima ei zi de muncă la Bascov şi nu mai dorea reînnoirea contractului de muncă încheiat, de regulă, pe câte trei luni. Avea şi un motiv întemeiat: era însărcinată în trei luni. Cel puţin aşa spun colegii ei. Iar ipoteza este susţinută şi de ceea ce a declarat tatăl ei în presa din Serbia, din localitatea Nis, Slavoljub Ilic: „În loc să se mărite, o vom îngropa”.
Printre persoanele rănite în accident s-au aflat şi alte două sârboaice venite la formare profesională: Aleksandra Randelovic, de 29 de ani, bună prietenă cu Irena, şi Branka Grigorijevic, în vârstă de 34 de ani. Ceilalţi răniţi sunt Leontina Georgeta Chiriţă, din Piteşti, de 38 de ani, şi piteşteanul Cristian Alexandru Buică, de 28 de ani. Românii răniţi au primit concediu pe perioada în care au nevoie de asistenţă medicală.
Aleksandra Randelovic a povestit şi ea acasă ce s-a întâmplat, iar dezvăluirile au ajuns în presa sârbească prin intermediul unei rude. „Ea stătea la masă împreună cu Irena, Branka era mai încolo. Când a auzit scârţâitul roţilor, s-a întors, dar nu a apucat să vadă nimic. În urma loviturii, şi-a pierdut cunoştinţa şi şi-a revenit pe când a fost luată pe braţe de un coleg. Nimeni nu a vrut să-i spună că Irena a murit, a aflat din presă de acest lucru. Erau prietene, se întâlniseră la interviul pentru angajare la Leoni şi de atunci erau nedespărţite”, a povestit o rudă a Aleksandrei.

Presa din Serbia  vorbește de un „șofer nebun”

10 presa din serbiaAutorul accidentului este anchetat. A fost reţinut, iar vineri s-a dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile, prin hotărâre a Judecătoriei Piteşti. El a contestat măsura dispusă de magistraţi. Din câte am aflat, încă nu s-a interesat de soarta celor afectaţi de teribilismul său, iar fratele îl susţine dând de înţeles răniţilor că ar fi bine să fie atenţi la ceea ce declară anchetatorilor. În acelaşi timp, presa din Serbia îl caracterizează pe Andrei Cristian Caramelea ca fiind un „şofer nebun”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii