Web Analytics

Sărbătoarea Recoltei la Mioveni

de | 26.09.2019 13:13 | Politica si Administratie

Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni organizează în perioada 27-29 septembrie 2019, în centrul civic al orașului, „Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul meșterilor populari”.
La manifestare participă producători agricoli, apicultori și meșteri populari din județ și nu numai, pentru a comercializa fructe, legume, lactate, produse din carne, produse apicole, băuturi tradiționale, precum și obiecte din creația proprie. În acest an, cu prilejul manifestării va avea loc și „Festivalul național al prazului” – eveniment desfășurat în cele trei zile de sărbătoare de la ora 16.00, prin care vă propunem un show artistic/gastronomic unde muzica, jocul și obiceiurile populare vor condimenta arta culinară a unor maeștrii bucătari, conduși de Master chef Radu Zărnescu, care vor pregăti live preparate tradiționale din bucătăria românească și internațională cu praz, delicioase și mai ales sănătoase. Vor fi zile cu degustări culinare, dar și spectacole de muzică populară. Evenimentul se va desfășura în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea Învățământului în Industria Ospitalității (APIO), cu participarea excepțională a Euro Toques România, ACEEA și a liceelor afiliate APIO din România.
Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 27 septembrie, ora 17.00, urmat de un spectacol folcloric cu artiști locali, dar și cu Ansamblul Plăieșii.
Sâmbătă, de la ora 16.00, vor fi demonstrații culinare, în cadrul “Festivalului național al prazului”, iar seara pe scenă vor urca artiști locali, dar și Corul din localitatea Epidavros, Grecia – Progressive Movement Choir.
Duminică, tot de la ora 16.00 vor avea loc demonstrații culinare, urmate de spectacole folclorice susținute de artiști locali și de Valeria Arnăutu.
Pe perioada desfășurării evenimentelor, în intervalul 10.00-22.00 vor avea loc expoziții cu vânzare de produse meșteșugărești, legume, fructe, produse tradiționale, produse apicole, dar și terase de alimentație publică.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii