Web Analytics

Sara Rus, mezina echipei de handbal de la Mioveni, selecționată la lotul Naționalei de Tineret al României

de | 12.03.2021 13:25 | Actualitate, Sport

 

Sara Rus, mezina echipei de handbal de la Mioveni, împrumutată de la SCM Rm. Vâlcea până la sfârșitul acestui sezon competițional, a fost selecționată la lotul Naționalei de Tineret al României, iar luni se va prezenta la reunire.

Sara a început handbalul la Centrul CSȘ Petroșani, iar în vara anului 2019 a făcut parte din echipa națională a României la Campionatul European U17, de la Celje (Slovenia).

De la Centrul Național de Excelență Rm. Vâlcea a ajuns la SCM Rm. Vâlcea, unde a debutat oficial într-un meci al senioarelor, chiar în Liga Campionilor, în 19 septembrie 2020, la meciul cu Odense Handbold.

 

Citește și Galeria de Artă ”Rudolf Schweitzer – Cumpăna” intră în reabilitare

 

Din luna ianuarie a acestui an, Sara a intrat în familia Daciei Mioveni, unde a fost primită cu brațele deschise. Fiind mezina echipei este permanent încurajată să-și dezvăluie potențialul prin care a convins că este un goalkeeper de valoare certă.

Conducerea clubului a demarat discuțiile cu CSM Rm. Vâlcea, pentru a obține un acord de continuitate al jucătoarei la Mioveni și pentru sezonul următor, dacă echipa argeșeană va rămâne în Prima Ligă.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii