Web Analytics
scris vineri, 06.10.2023

Sâmbătă, ședință la PSD. Organizația Mioveni ar urma să fie dizolvată

Biroul Permanent Național al PSD se reunește sâmbătă, de la ora 12.00, la sediul central, una din temele de pe agendă fiind dizolvarea organizației PSD Mioveni, susțin surse social-democrate. Decizia vine după ce filiala s-a solidarizat cu primarul exclus Ion Georgescu.

Sâmbătă, ședință la PSD. Organizația Mioveni ar urma să fie dizolvată

Citește și: Au apărut stenogramele! Cum negocia primarul din Mioveni cu directorul general al poliției locale Pitești angajarea fiicei acestuia la spitalul orășenesc


Filiala a criticat decizia organizației județene PSD Argeș pe subiectul excluderii primarului Ion Georgescu, suspect de trafic de influență, după ce a returnat 10.000 de euro unei persoane căreia îi promisese că o va ajuta să-și angajeze fiica.
„Organizația PSD Mioveni s-a întrunit astăzi la ora 10.00 pentru a-și exprima susținerea totală față de Domnul Primar Ion Georgescu. Totodată credem în nevinovăția dumnealui și avem încredere că va trece peste aceste momente dificile și suntem convinși că își va relua activitatea la Primăria orașului Mioveni pentru că proiectele în derulare trebuie finalizate pentru comunitatea din Mioveni. Considerăm decizia de excludere a dumnealui ca fiind una pripită și fără fundament la data adoptării”, e mesajul publicat pe Facebook de PSD Mioveni, care a înfuriat conducerea centrală a social-democraților.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *