Web Analytics
scris vineri, 29.09.2023

Sâmbătă, restricții rutiere la Pitești! Crosul „Be Active” închide câteva străzi

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș organizează, sâmbătă, 30 septembrie, în parteneriat cu Primăria Pitești, crosul „BeActive”, eveniment ce marchează finalul Săptămânii Europene a Sportului. Startul va fi dat la ora 10, la Palatul Copiilor din Pădurea Trivale.

Sâmbătă, restricții rutiere la Pitești! Crosul „Be Active” închide câteva străzi

Citește și: Că tot se demolează un stadion de legendă. Mihai Zanfir şi-a amintit cum l-a înfruntat pe Kempes în meciul cu Valencia din Trivale

Primăria ne informează că alergarea, la care vor participa toți iubitorii de mișcare, indiferent de vârstă, se va desfășura pe traseul: Palatul Copiilor Pitești – strada Trivale – intersecția cu strada Dumbravei – intersecția cu bulevardul Republicii – strada Victoriei – Piața Primăriei Pitești (finish).

În acest context, traficul rutier va fi închis, începând cu ora 9:45, pe acest traseu, circulația vehiculelor fiind oprită astfel: spre strada Trivale; dinspre strada Dumbravei; dinspre bulevardul Republicii; dinspre strada Maternității; dinspre strada Constantin Zărnescu.

Echipaje ale Poliției Locale vor asigura orientarea corectă a participanților la trafic și la cros. Circulația rutieră va fi reluată după trecerea alergătorilor și a ambulanței care va însoți ultimul alergător, în jurul orei 10:15, mai comunică Primăria Pitești.

Citește și: FC Argeș întâlnește liderul în etapa a 8-a din Liga II

Premierea câștigătorilor va avea loc în Piața Primăriei, la ora 11, în prezența reprezentanților municipalității, a sponsorilor și a organizatorilor evenimentului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *