Web Analytics
scris marți, 16.01.2024

Sala Sporturilor Mioveni găzduiește un nou meci de Champions League la volei feminin

Astăzi, 16 ianuarie, de la ora 18:00, sala Sporturilor Mioveni găzduiește un nou meci de Champions League la volei feminin. De această dată, echipele care se vor confrunta cu speranța calificării în faza următoare a competiției, pot fi considerate în aceeași măsură gazde sau oaspeți.

Sala Sporturilor Mioveni găzduiește un nou meci de Champions League la volei feminin

SC Prometey Dnipro a venit din Ucraina vecină afectată de război, pentru a juca în România meciurile grupei E din Champions League și este gazdă la Mioveni. Adversarul în acest ultim meci al grupei este Campioana României, Volei Alba Blaj, echipă care se poate simți, la fel de bine, gazdă și la Mioveni. Din aceste considerente, acest joc poate fi atractiv pentru publicul argeșean.

Citește și Deca: Cred că în acest an putem rezolva problema şcolilor cu toalete în curte

În data de 11 ianuarie, echipa ucraineană a câștigat la Sala Sporturilor Mioveni, într-un meci foarte spectaculos, cu echipa franceză Volero Le Cannet (3-1) și a dat astfel o miză puternică jocului cu Alba Blaj, care valorează cât o veritabilă finală pentru că ambele echipe au șanse să meargă mai departe în Liga Campionilor, dacă vor câștiga partida.

Prometey are 6 puncte în grupa E, iar Alba Blaj 8 puncte. În jocul tur, de la Alba Blaj, voleibalistele de la SC Prometey au câștigat, scor 3-2 (23-25, 25-21, 25-18, 18-25, 8-15). Așadar, se anunță un joc foarte disputat la Sala Sporturilor din Mioveni, între echipa ucraineană și campioana României.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *