Sala Polivalentă Pitești – stadiu avansat al lucrărilor!

de | 29.07.2021 11:45 | Actualitate, Dezvaluiri, Home, Politica si Administratie

O echipă de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Pitești a efectuat o vizită de lucru în teren și a verificat stadiul lucrărilor la noua Sală Polivalentă. Potrivit reprezentanților societății constructoare, lucrările se desfășoară conform graficului înainte stabilit.

În această perioadă, se lucrează la finisarea interioarelor, la închiderea fațadelor, dar se execută și branșamentele la gaze și instalația electrică.

În cele 800 de puncte de susținere, executate prin foraje de adâncime între 9 m și 12 m pentru fundații speciale, au fost montate armături din fier beton, cu stabilizarea terenului pentru întreaga fundație.

Clădirea este ridicată pe o suprafață de 6.290 mp, regim de înălțime, Subsol + Parter + 3 Etaje.

Valoarea investiției este estimată la circa 90 de milioane de lei, șase milioane reprezintă contribuția de la bugetul local, 84 de milioane de lei fiind alocarea guvernamentală prin CNI.

Pentru execuție au fost prevăzute 24 de luni, iar perioada de garanție de bună execuție a lucrărilor este de 60 de luni.

Lucrările avansate dau premise pentru finalizarea investiției înainte de termen, în luna noiembrie 2021.

Acest articol este despre: cristian gentea,lucrari,pitesti,sala polivalenta

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...