Web Analytics

Să-l ajutăm pe Ionuţ! Drama unui tânăr specialist de la Dacia, implicat în programe umanitare

de | 23.01.2020 13:33 | Actualitate

# Ionuț Șerban a aflat că este bolnav când a mers să doneze sânge # Are nevoie de 20.000 euro pentru un tratament în Germania ca să învingă ciroza

Ionuț Șerban are 37 de ani și a fost diagnosticat cu ciroză VHB / DVS, adică hepatita B & D + ciroză a ficatului. Ionuț a aflat că are hepatită în 2014, când a vrut să doneze sânge. În 2017 a făcut un tratament specific în tratarea bolii, cu interferon, care însă nu a dat roade, iar după un an tratamentul a fost oprit.

Ionuț a crescut într-un orfelinat din Argeș, unde a dus o viață grea, cu abuzuri

Pentru a beneficia de un tratament cu celule stem în Germania, la o clinică din Frankfurt, Ionuț are nevoie de 20.000 €. Familia a lansat un apel umanitar.
Născut în Pitești, al șaselea într-o familie modestă, Ionuț a crescut la un orfelinat din Argeș, unde a dus o viață grea, cu abuzuri, fără dragoste părintească și fără siguranța zilei de mâine, ne-au povestit apropiații lui. Mai târziu, a întâlnit oameni care l-au ajutat să înțeleagă care este scopul lui în viață și care sunt adevăratele valori. Așa se face că Ionuț este implicat în Fundația ”Living Hope”, o comunitate care se ocupă cu răspândirea cuvântului lui Dumnezeu și care investește în cele mai sărace cartiere ale Piteștiului- Coremi și Războieni- prin acțiuni dedicate oamenilor străzii și copiilor vulnerabili. „Am învățat ce înseamnă responsabilitatea de a-L căuta și experimenta pe Dumnezeu. Am învățat recunoștința pe care El și-a arătat-o față de mine și dragostea pe care mi-a oferit-o El. Atunci când ne închinăm, îl invităm pe Dumnezeu să vină în circumstanțele vieții noastre”, se arată în descrierea lui Ionuț de pe site-ul Fundației Living Hope.

Ionuț are doi copii și cântă la chitară

Ionuț Șerban este un familist convins, căsătorit de 13 ani și tatăl a doi copii frumoși, Matteo si Thomas. Mai mult, are și suflet de artist și cântă la chitară de 15 ani. A absolvit Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune la Universitatea din Pitești și a găsit un loc de muncă la Uzina Dacia din Mioveni, unde a reușit să promoveze constant datorită perseverenței și dedicării lui.

A fost tehnician planificare / urmărire sinteze la Dacia, operator, șef UEL, apoi, din cauza tratamentului, a fost nevoit să renunțe la funcția aceasta, iar acum lucrează la caroserie, atelierul de mentenanță. Apropiații îl caracterizează drept un bărbat conștiincios și serios la locul de muncă. Donațiile se fac în conturile afișate în imagine.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii