Web Analytics

S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump

de | 4.07.2022 05:47 | Actualitate, Home

Duminică, 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați.

Citește și Imagini de groază la Rociu, acasă la medicul ginecolog Natașa Nenițoiu. Doctorița a murit în spital iar cei douăzeci de câini erau în pericol

La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, care a depistat autovehiculul în trafic. Totodată, politistii au stabilit identitatea tuturor persoanor care se aflau în bena autoutilitarei, destinată transportului de marfă.

Ca urmare a abaterii constatate, privind normele de circulație pe drumurile publice, conducătorul mijlocului de transport, respectiv un bărbat de 33 de ani, din Bogați, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei. De asemenea, față de cele 10 persoane care se aflau în bena autoutilitarei, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, ca urmare a tulburării ordinii și liniștii publice.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *