S-au împlinit doi ani de la trecerea în neființă a starețului Serafim Caiea

de | 6.06.2022 11:44 | Actualitate

Au trecut doi ani de zile de când, părintele-stareţ Serafim Caiea de la mânăstirea Negru Vodă din Câmpulung a trecut la cele veșnice.

Duminică, 5 iunie a.c, la Mânăstirea Negru Vodă a avut loc slujba parastasului oficiată de ÎPS Calinic, protinghelul Caliopie Ichim, alături de părintele Ieronim Gheorghiță și un sobor de preoţi și diaconi de biserică.

Citește și: S-A ÎMPLINIT UN AN DE CÂND PĂRINTELE PROTOSINGHEL SERAFIM CAIEA A TRECUT LA CELE VEȘNICE

De asemenea, la slujba de pomenire au participat zeci de credincioși au fost prezenți pentru a aprinde o lumânare pentru sufletul părintelui Serafim.
Trupul neînsuflețit al părintelui protosinghel Serafim Caiea se află în curtea Mânăstirii Negru Vodă din municipiul Câmpulung. Reamintim că, părintele Serafim Caiea s-a stins din viață pe data de 9 iunie 2020, la vârsta de 43 de ani. (A.N)

Foto: ziaruldinmuscel.ro

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Stimate domnule redactor, a scrie despre un crestin ca a ,,trecut in nefiinta” inseamna a-i nega credinta in Inviere si in nemurirea sufletului, cu atat mai mult despre un preot. Jalnic…

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.