Web Analytics
scris vineri, 27.09.2024

S-a trezit cu polițiștii la ușă. Argeșean săltat pentru că ar fi înșelat mai multe firme

S-a trezit cu polițiștii la ușă. Argeșean săltat pentru că ar fi înșelat mai multe firme

În luna noiembrie 2023, doi argeșeni ar fi dat țepe mai multor persoane și firme, neonorând servicii de transport încheiate în baza unuor facturi false.

Joi, 26 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 34 de ani, din Costești.
Citește și VIDEO. Casă făcută scrum la Poiana Lacului. Focul s-a extins și la alte proprietăți

Nu ar fi acționat singur

„În urma cercetărilor a rezultat faptul că bărbatul, în complicitate cu un alt bărbat, de 52 de ani, din Bascov, în cursul lunii noiembrie 2023, ar fi indus în eroare mai multe persoane și societăți comerciale, prin contractarea unor servicii de transport, neonorate ulterior, fiind emise în acest sens mai multe facturi fictive, în numele altor entități comerciale”, a transmis IPJ Argeș.

Prejudiciul cauzat se ridică la suma de aproximativ 20.000 de lei. Polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 34 de ani, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă cu privire la săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită