S-a strâns suma pentru tratamentul tinerei mămici care a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer

de | 25.10.2017 | Actualitate

 

cristina 1

Pe pagina sa de Facebook, Adrian Manea, soțul tinerei de 23 de ani, căreia doctorii i-au decoperit un cancer cu metastaze chiar în ziua în care femeia a devenit mamă, a făcut, astăzi, un anunț emoționant.

„Suma a fost depăşită. În funcţie de răspunsurile de la clinicile europene unde am trimis dosarul medical vom şti exact la ce valoare se ridică costurile intervenţiilor/tratamentelor pe care le va face Cris!!! Astăzi, fetiţă noastră, Amélie împlineşte 3 luni şi sper din tot sufletul că atunci când va face 4 luni să fie la mami ei în braţe! Va mulţumim infinit pentru tot!” , a scris Adrian Manea pe pagină să de Facebook.

Cristina Mamea,a fost diagnosticată cu sarcom alveolar de părţi moi, un cancer rar, cu metastaze, în vara acestui an, după ce a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă.

Citește aici despre drama tinerei mame:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: cancer,cristina manea

Ultimele articole

Pitești. Decizie privind  organizarea Orășelului Copiilor, în acest an
Pitești. Decizie privind organizarea Orășelului Copiilor, în acest an

Primăria Pitești a hotărât ca în acest an, dar și în anii ce urmează să nu se mai organizeze “Orășelul Copiilor”. Nici anul trecut piteștenii nu au mai avut parte de distracție la Orășelul Copiilor, din cauza vremurilor pandemice. Ultima dată, acesta a fost organizat...

Sinaxar: Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României
Sinaxar: Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României

Sfântul Apostol Andrei a fost fratele Sfântului Petru și împreună au fost primii ucenici ai lui Hristos. Dupa Pogorarea Sfantului Duh, prin tragere la sorti, Apostolii au primit teritoriile unde sa predice. Astfel, Sfantul Apostol Andrei va predica in Scytia si Asia...