Web Analytics
scris duminică, 11.09.2022

S-a organizat ”Festivalul Țuicii”, la Coșești

„Festivalul Țuicii” de la Coșești a devenit o frumoasă tradiţie, atât pe plan local, cât şi naţional, continuând campania de recunoaştere a ţuicii drept băutură tradiţională românească, dar şi a celorlalte produse şi meşteşuguri tradiţionale – specifice zonei.

S-a organizat ”Festivalul Țuicii”, la Coșești

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul local Coșești într-un cadru natural, pe meleagurile pitorești ale ”Văii Păcurarului”. 

Citește și: Două seri de succes pentru Archangels Fest! La Topoloveni s-a auzit rock-ul și s-au turat motoarele

Astăzi, alături de primarul Nicolae Până și de comunitatea locală s-au aflat președintele Consiliului Județean Argeş, Ion Mînzînă, vicepreședintele Marius Nicolaescu, administratorul public al județului Marius Cristian Puiu și consilierii județeni.

Președintele Ion Mînzînă a oferit „Placheta de excelență” primarului Nicolae Pană, Consiliului Local Coșești și întregii comunități, ca semn de recunoaștere și prețuire pentru efortul depus la dezvoltarea administrativă, culturală, economică și socială a localității.

De altfel, și Consiliul Județean Argeş a susținut în permanență proiectele administrației și a alocat fonduri pentru cofinanțarea investițiilor în infrastructură. Doar în ultimii trei ani, Consiliul Județean Argeş a alocat fonduri pentru proiectele privind: 

-Extindere rețea de canalizare str. Coșești Deal, str. Dealul Coșești, str. Poiana Târgului, str. Valea Largă 

-Locuri de joacă școli 

 -Teren de sport pentru activități sportive 

– Lucrări de regularizare și amenajare gârlă în zona satului Petrești punctul „La Roșu” tronson 2 

-Extindere iluminat public în comuna Coșești pe DC 288 A și DC 228 B 

-Achiziționare centră termică cu combustibil solid și accesorii necesare funcțiării acesteia la Școala Gimnazială Coșești, sat Coșești

-Achizitionare centrală termică cu combustibil solid și accesorii necesare funcționării acesteia la sediul primăriei

-Lucrări de termoizolare Școala Leicești

-Asfaltare strada DC1 Lapușani 

-Pompă submersibilă complet echipată cu instalatie hidraulică și electrică pentru sistemul de alimentare cu apă Jupânești

-Instalație hidraulică grup pompare și tablou comandă echipat pentru sistemul de alimentare cătun Corbu.

Elevii cu rezultate foarte bune la învățătură, dar și cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost premiații acestei zile. Premierea a fost făcută în cadrul festivalului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *