Web Analytics

S-a lansat campania ”Law is Cool” pentru prevenirea infracționalității juvenile în școli

de | 3.03.2022 12:37 | Actualitate, Politica si Administratie

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a fost prezent, miercuri, la evenimentul de lansare al campaniei ”Law is Cool” ce a avut loc la Teatrul Alexandru Davila. Această campanie are ca scop prevenirea infracționalității juvenile în instituțiile de învățământ.

Citește și: Sergiu Cicu revine în Consiliul Local

Campania este organizată de Inspectoratul Județean de Poliție Argeș, Consiliul Județean Argeș, Inspectoratul Școlar Județean Argeș, CJRAE Argeș și structura din Argeș a Corpului Național al Polițiștilor.
Nu pot decât să sper că această campanie va contribui la reducerea infracționalității juvenile din instituțiile de învățământ. Consiliul Județean Argeș este partener în mai multe astfel de campanii, prin DGASPC și ATOP. După cum arată statisticile, nivelul de infracționalitate și de bullyng este în scădere, ceea ce arată pe de o parte că aceste campanii au o anumită eficiență, dar și că trebuie să le continuăm și să le multiplicăm. Cred că aici și cadrele didactice, dar și Consiliul Elevilor și Consiliul Părinților au un rol determinant. Sunt optimist că putem să reducem și mai multe aceste situații care până la urmă afectează și elevii direct vizați, dar și familiile și colegii lor”, a precizat vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Dumitru Bughiu.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *