Web Analytics

S-a filmat, din nou, la Câmpulung

de | 23.06.2022 12:20 | Actualitate, Cultură

Săptămâna trecută s-a auzit iar ”Acțiune!” în municipiul muscelean! O echipă de cineaști e implicată în realizarea unui scurtmetraj, un proiect dezvoltat sub egida Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, iar din echipa de producție fac parte și doi cineaști musceleni, Alin Duruian și Dragoș Duruian.

S-au filmat câteva secvențe în centrul Câmpulungului, filmări au fost realizate și în zona Dâmbovicioarei. Și, după cum spune Alin Duruian, acum masterand la UNATC, mulți cineaști sunt atrași de Muscel, ținând cont de ceea ce li se oferă îndeosebi prin cadrul antropic, dar și din perspectiva peisajelor. Duruian a fost premiat anul trecut la Festivalul internațional de film ”Cinemaiubit” pentru “Urşii”, un documentar despre atacurile sălbăticiunilor în zona Rucăr, tânărul regizor fiind originar din comuna musceleană.
Scurtmetrajul pentru care s-a filmat la Câmpulung săptămâna trecută este produs de actorul Daniel Nuță și regizat de Theodor Ioniță. Filmul va fi lansat în toamnă la festivalurile de profil.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Filmările pentru „Survivorman” au adus venituri de 14.000 de lei Serviciului Salvamont Argeş

Citește și Jurnalul a fost în culisele filmărilor la “Ghost Rider 2” de pe Transfăgărăşan

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *