Web Analytics
scris joi, 15.12.2016

S-a deschis un restaurant cu specific grecesc în centrul Piteştiului

# Gyros, souvlaki, tzatziki şi multe alte produse greceşti, le găsiţi doar la Restaurantul Hercule, vizavi de Teatrul „Davila” Pe 10 decembrie s-a deschis în Piteşti restaurantul cu specific grecesc Hercule. Situat lângă Piaţa Primăriei, vizavi de Teatrul ”Davila”, restaurantul va comercializa produse autentice ca în Grecia, pita făcută în casă, la care se vor adaugă sosuri care au specific tradiţional mediteraneean cu un aport de inovaţii culinare proprii. Un concept cu mâncare sănătoasă şi proaspătă, agreată de la cei mai mici clienţi până la cei mai în vârstă. Toate acestea le puteţi găsi acum şi în Piteşti într-un singur loc, la restaurant Hercule.

S-a deschis un restaurant cu specific grecesc în centrul Piteştiului

Noutatea este carnea de porc rotisată

Hercule oferă preparate greceşti într-o combinaţie originală de elemente tradiţionale mediteraneene, cu sosuri proaspete şi pită făcută în casă. Tot ceea ce este realizat în restaurantul Hercule este făcut la vedere şi în faţa clientului. Franciza Hercule a fost achiziţionată la Piteşti de către omul de afaceri Gheorghe Popescu, proprietarul Hotelului Argeş, fiind al cincilea astfel de restaurant din ţară. „Până la apariţia restaurantului Hercule nu exista în Piteşti un restaurant care să ofere gyros de porc de calitate. Avem carne de porc rotisată după o reţetă proprie Hercule, printre ingredientele adăugate regăsindu-se atât legume proaspete cât şi miere. Aceste ingrediente adaugă cărnii un gust deosebit. Mai mult, carnea folosită este din producţie de origine românească şi are o calitate foarte bună. Carnea rotisată, pita făcuta în casă şi sosurile speciale fac parte din produsele cu specific grecesc pe care le propunem clienţilor noştri”, a precizat Gheorghe Popescu, proprietarul restaurantului. Într-adevar, gyrosul de porc este în prim plan la Hercule. Carnea de purcel se rumeneşte la flacără, se feliază foarte subţire şi se serveşte în pită tip lipie sau în farfurie. Pe lângă gyrosul de porc sau de pui, unul dintre cele mai bine vândute preparate este şi „Mozarella Gyros”, unde carnea fierbinte se îmbină cu mozarella şi legume proaspete, rezultatul fiind un produs cu un gust deosebit care te va face să revii cu siguranţă.

Pita preparată pe loc şi sosuri cu specific grecesc

Pita este preparată pe loc din faina cu conţinut redus de gluten, ulei de măsline, sare şi apă. Reţeta este una simplă, identică cu cea din insulele greceşti. În ceea ce priveşte sosurile, un singur angajat din locaţie stie sa le prepare, angajat care a beneficiat de pregătire în locaţii asemănătoare din cadrul reţelei de franciză. Sosul principal este „Tzatziki Hercule”, care conţine iaurt, castraveţi proaspeţi şi puţin usturoi pentru aromă. Este un sos răcoritor, combinat perfect pentru a fi complementar tuturor produselor în care este asociat.

Pentru început, restaurantul se va axa pe oferirea produselor bazate pe carnea de porc şi de pui urmând ca de anul viitor să fie oferite şi produse din carne de curcan sau alte produse cu specific grecesc, gen mousaka, pastitsio sau fructe de mare. Bineînţeles, nu lipsesc salatele proaspete: salata grecească cu brânză Feta, salata cu brânză Haloumi şi o salată specială Hercule care cuprinde atât brânză, cât şi carne rotisată de pui sau de porc. De asemenea, la Hercule găsiţi şi dulciuri proaspete preparate în laboratorul Hotelului Argeş, iar în curând se vor găsi în restaurant şi dulciuri cu specific grecesc. Brandul Hercule face parte din platforma de francize www.francizelacheie.ro şi aparţine companiei Strong MND Corporation, care a avut o cifră de afaceri de peste 12 milioane de euro. Pentru a încerca gyros de pui şi de porc, souvlaki, tzatziki şi multe alte produse cu specific grecesc, puteti să vizitaţi restaurantul Hercule situat în centrul Piteştiului, pe str. Victoriei, nr. 28, vizavi de Teatrul „Davila”. A.V.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită