Web Analytics

S-a deschis cea de a doua ediție a Târgului AGRO Pitești organizat de CCIA Argeș

de | 4.05.2017 11:48 | Actualitate

agro1Timp de 4 zile, în incinta Complexului Comercial Jupiter City se derulează Târgul de Echipamente și Utilaje Agricole AGRO PITESTI Ediția a II-a, care va avea loc în perioada 4 – 7 mai 2017 în organizarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș.

Astăzi, 4 mai, a avut loc inaugurarea oficială a celei de a doua ediții a expoziției care s-a bucurat de prezența a doi ambasadori, Excelența sa Vladimir Valky, Ambasadorul Cehiei la București și Excelența Sa, Mile Vasic, Ambasadorul Bosniei Herțegovina. De asemenea, alături de președintele CCIA Argeș, George Caval s-a aflat președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, ministrul Cercetării și Inovării, Șerban Valeca, președintele Consiliului Județean Argeș Dan Manu, subprefectul Gabriel Stoian, primarul comunei Bradu, Dan Stroe, viceprimarii Piteștiului, Laurențiu Zidaru și Sorin Apostoliceanu dar și mulți alți primari argeșeni. Târgul de Echipamente și Utilaje Agricole Agro Pitești are ca parteneri principali Camera de Comerț și Industrie a româniei și Camera de Comerț Britanico Română și aduce alături, pe platforma complexului comercial de la Bradu zeci de companii importante care activează în agricultură, comerțul cu produse alimentare, comerțul cu utilaje agricole dar și instituții financiare. Evenimentul, cu siguranță va constitui o atracție pentru oricine vrea să asiste la antrenantele spectacole de muzică și dans tradițional românesc oferite de ansamblurile folclorice din comunele argeșene dar și să participe la tombola cu premii ofertante. Astfel, în fiecare dintre cele patru zile de desfășurare a expoziției, vizitatorii pot câștiga premii astfel: joi-1 trimmer electric; vineri-2 pompe de apă uzată pentru fose; sâmbătă-un porc viu; duminică-1 macara cu braț hidrauluic în valoare de 2000 de euro. Alte premii puse la bătaie: pui, ouă, stricle de vin de Ștefănești precum și 20 de coșuri de condimente de la Fuchs.

Extragerile au loc zilnic, de la ora 17,00, cu excepția zilei de dumnică atunci când extragerea are loc de la ora 15,00, iar biletul de participare la tombolă costă 5 lei.
A.C.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii