Web Analytics

S-a aprobat finanțarea prin PNRR pentru o nouă creșă în Pitești

de | 19.09.2022 12:54 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Finanțare aprobată, în cadrul PNRR, pentru o nouă creșă în Pitești! Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat cererea de finanțare depusă de Municipiul Pitești pentru construirea unei creșe în Pitești, Bd. Petrochimiștilor, nr.23, la Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”.

Se va construi o creșă pentru 40 copii, cu parter și 3 nuclee funcționale după cum urmează: nucleul administrativ (zona de acces), nucleul de copii și nucleul tehnico-gospodăresc. Accesele în clădire vor fi separate pentru copii și personal. Construcția va fi configurată pentru accesul și utilizarea acesteia și de către persoanele cu dizabilități, așa că va avea și rampă acces etc. Terenul va fi amenajat cu spații verzi și locuri de joacă, iar clădirea va fi prevăzută atât cu panouri fotovoltaice, cât și cu panouri solare.

Citește și Gimnastele din Pitești, aur la „Cupa Ghimbav” de la Brașov

Valoarea intervențiilor de mai sus este de 9.988.916,5692 lei TVA inclus, din care  9.988.916,5692 lei fără TVA reprezintă cheltuieli eligibile asigurate din Planul Național de Redresare și Reziliență, la care se adaugă TVA aferente cheltuielilor eligibile în valoare de 1.897.894,15 lei, cheltuieli asigurate din bugetul de stat.

Se vor face lucrări pentru amenajarea terenului, lucrări de demolare pentru eliberarea terenului, lucrări de construire și dotare a obiectivului de investiții; proiectare și asistență tehnică; asigurarea utilităților necesare obiectivului de investiții și alte cheltuieli (cote, taxe, avize, diverse și neprevăzute, organizare șantier).

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole