Web Analytics

S-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând fără permis de conducere

de | 18.08.2017 10:32 | Actualitate

politiarutiera

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 128 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 34.492 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 13 de permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Conducea fără a poseda permis de conducere

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș l-au depistat, pe strada Victoriei din municipiul Curtea de Arges, pe S.D.F., de 25 de ani, domiciliat in comuna Merisani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. „În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și art. 335 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat transmis de IJP Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii