Web Analytics

S-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat la volan băut și fără permis

de | 5.11.2019 13:54 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 167 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 50.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 11 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept și sub influența alcoolului.

În noaptea de 20 august a.c., în jurul orei 03:00, un bărbat de 25 de ani, din Bascov, a fost depistat de polițiști pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a afișat o valoare mai mare decât 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii