Web Analytics
scris marți, 17.09.2024

Roxana Mînzatu, desemnată vicepreşedintă a Comisiei Europene

Roxana Mînzatu a fost desemnată vicepreşedinte al Comisiei Europene şi a primit şi dintre cele mai importante portofolii – Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie.

Roxana Mînzatu, desemnată vicepreşedintă a Comisiei Europene

Roxana Mînzatu, candidata României pentru Comisia Europeană, a primit postul de vicepreşedintă executivă pentru oameni, competenţă şi pregătire în noua Comisie Europeană, anunţată marţi, la Bruxelles, de preşedinta executivului european, Ursula von der Leyen.

Citește și: Prefectul de Argeș, apel public pentru donații către românii afectați de inundații

„Sunt foarte bucuroasă să îi încredinţez Roxanei Mînzatu rolul de vicepreşedintă executivă pentru oameni, competenţe şi pregătire. Ea va avea responsabilitatea pentru competenţe, educaţie şi cultură, locuri de muncă de calitate şi drepturi sociale. Aceasta se află sub umbrela demografiei. Roxana va conduce în special o Uniune a competenţelor şi pilonul european al drepturilor sociale. Ea se va concentra asupra acelor domenii care sunt esenţiale pentru a uni societatea noastră”, a declarat Ursula von der Leyen. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...