Web Analytics
scris duminică, 14.01.2024

Romina Gingașu, soția româncă a lui Piero Ferrari, a dezvăluit ce i-a interzis soțul său să facă

Romina Gingașu, în vârstă de 32 de ani și soțul ei, Piero Ferrari, în vârstă de 77 de ani, s-au aflat zilele acestea în România, cu ocazia lansării filmului „Ferrari”.

Romina Gingașu, soția româncă a lui Piero Ferrari, a dezvăluit ce i-a interzis soțul său să facă

Cei doi au făcut mai multe declaratii despre relația lor. În cadrul unui interviu, Romina Gingașu, soția moștenitorului imperiului Ferrari, a dezvăluit care este singurul lucru pe care miliardarul i l-a interzis de când formează un cuplu.

Aceasta a spus că nu are voie să conducă autoturismul Ferrari al soțului ei.

Citește și Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o Dacia și e foarte încântat de ea

Prezentă în emisiunea lui Măruță, românca a mărturisit că ținuta pe care o ales-o pentru aceasta ocazie, rochie AliExpres de 50 de euro și pantofi de la Zara, nu depășea 100 de euro. A preferat o ținută simplă pentru că a călătorit foarte mult, fiind în vacanță de Crăciun și Revelion, perioadă în care a venit și în România.

Cei doi au impresionat cu nunta care a avut loc la Capri, in 2021, eveniment la care a venit și cunoscutul cântăreț italian , Al Bano, acesta fiind o surpriză a moștenitorului impreului Ferrari pentru mireasa lui. După nuntă, cei doi s-au stabilit în Italia dar vin des în România.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *