Web Analytics
scris luni, 18.03.2024

România va instrui 50 de militari ucraineni

Klaus Iohannis a informat conducerea Parlamentului, că Ministerul Apărării va instrui aproximativ 50 de militari ucraineni. Aceștia vor fi pregătiți să folosească o serie de echipamente militare donate de Finlanda pentru forțele Kievului.

România va instrui 50 de militari ucraineni

Citește și: Copii cu dizabilități, închiși în apartamente de mai bine de un an

Președintele a informat Parlamentul că a aprobat tranzitarea prin România a mai multor echipamente militare donate de Finlanda armatei ucrainene. Totodată, Klaus Iohannis a mai transmis că țara noastră va instrui și un număr de aproximativ 50 de militari ucrainieni. Aceștia vor fi pregătiți să folosească echipamentele finlandeze.

Președintele României a informat conducerea Parlamentului că a aprobat tranzitarea prin România a echipamentelor donate de către Finlanda Ucrainei. De asemenea, a mai arătat Klaus Iohannis, în România vor fi instruiți aproximativ 50 de militari ucraineni aflați în război. Informarea a fost transmisă comisiilor de apărare şi va intra la vot pe ordinea de zi a următorului plen comun.

Pe agenda şedinţei conducerii reunite a celor două Camere ale Parlamentului se află scrisoare trimisă de preşedintele Klaus Iohannis.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *