Web Analytics
scris sâmbătă, 14.10.2023

România va fi promovată pe BBC, timp de o lună

Destinația turistică România va fi promovată, timp de o lună, între 15 octombrie-15 noiembrie, pe postul de televiziune BBC. Campania a fost realizată în colaborare cu producătorul și realizatorul Charlie Ottley, cunoscut pentru documentarele sale despre România, precum „Wild Carpathia” și „Flavours of Romania”.

România va fi promovată pe BBC, timp de o lună

Anunțul a fost făcut, vineri, de către secretarul de stat Lucian Ioan Rus, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și Charlie Ottley.

Citește și România a învins Armenia în preliminariile Euro U21 2025

Mai exact, MEAT și-a unit forțele cu Charlie Ottley, pentru a crea o serie de videoclipuri care să prezinte frumusețea și diversitatea țării noastre.

Au fost realizate 8 clipuri de prezentare: 4 videoclipuri cu o durată de 1 minut, care surprind România în toată splendoarea ei, în fiecare anotimp, de la peisajele înghețate ale iernii la culorile vii ale primăverii, și alte 4 videoclipuri, de 30 de secunde fiecare, care evidențiază 4 forme de turism specifice României: cultural, ecoturistic, city break și natură, cu rolul de a sublinia diversitatea ofertei turistice a țării noastre„, a transmis Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Videoclipurile vor fi difuzate în cadrul emisiunilor BBC, pe întreaga durată a zilei, timp de o lună, începând cu data de 15 octombrie.

MEAT va beneficia de 80 de difuzări, respectiv 30 de difuzări ale spoturilor cu o durată de 1 minut și 50 de difuzări ale spoturilor cu o durată de 30 de secunde.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită