Web Analytics
scris sâmbătă, 28.10.2023

România trece la ora de iarnă. Ceasurile se dau cu o oră înapoi

România trece în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora de iarnă, ora 04.00 devenind ora 03.00. Trecerea la ora Europei Orientale nu modifică mersul trenurilor.

România trece la ora de iarnă. Ceasurile se dau cu o oră înapoi

În noaptea de 28 spre 29 octombrie 2023, când ora 04.00 devine ora 03.00 şi trecem la ora de iarnă, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4.00 vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale.

Citește și: Scandalul legat de Pădurea Trivale continuă. Primarul Gentea, despre contestația prefectului: „Nu e decât o șicanare politică”

Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 04.00, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinație.

Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi de 29 octombrie 2023, între staţiile de frontieră trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare, transmite CFR Călători.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită