Web Analytics
scris sâmbătă, 28.10.2023

România, țara cu al patrulea cel mai ieftin gaz din UE

Sebastian Burduja a declarat că România este pe locul patru în Uniunea Europeană la prețurile gazelor naturale. Ministrul Energiei spune că biroul de statistică al UE, Eurostat, calculează tarifele nesubvenționate, acesta fiind motivul pentru care prețurile în România apar așa de mari.

România, țara cu al patrulea cel mai ieftin gaz din UE

Citește și: Scandalul legat de Pădurea Trivale continuă. Primarul Gentea, despre contestația prefectului: „Nu e decât o șicanare politică”

Schema de plafonare-compensare a asigurat un cost al energiei foarte corect pentru români, unul redus, şi, dacă se ia în calcul tariful plafonat, România are al patrulea cel mai ieftin gaz din Uniunea Europeană, iar la energie electrică se situează undeva pe locul 16-17, a declarat, sâmbătă, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, cu ocazia unei vizite la CET Sud.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Putini isi mai aduc aminte de marele Grigore Moisil, Dumnezeu sa il odihneasca. El spunea ,, un om statea cu o buca pe o bucata de gheata si cu cealalta buca pe flacara unui aragaz.In medie era bine, dar vai de curul lui,,

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită