Web Analytics
scris miercuri, 26.06.2024

România s-a calificat în optimi la EURO 2024 de pe primul loc al grupei

Slovacia – România, ultimul meci al „Tricolorilor” în Grupa E la EURO 2024, s-a încheiat 1-1. România se califică în optimi de pe primul loc.În celălalt meci al grupei Belgia – Ucraina s-a încheiat 0-0.  Atât România, cât și Slovacia s-au calificat în optimile turneului european.

România s-a calificat în optimi la EURO 2024 de pe primul loc al grupei

Cum s-a marcat

Min. 24 – Gol Slovacia! România este cu 1-0. Reușita e semnată de Ondrej Duda, care a surprins apărătorii noștri. Juraj Kucka a centrat spre Duda care a scapăt de marcaj și a trimis cu capul din apropiere în colțul din drepta al porții. Moment greu pentru tricolori care trebuie să se mobilizeze.

Min. 37 – GOOOL ROMÂNIA! A șutat imparabil Răzvan Marin. Tricolorii sunt din nou pe locul 1 în grupă. În cealaltă partidă, Belgia – Ucraina, scorul este 0-0.

Min. 90+4 – Final de meci. România s-a calificat în optimi și a câștigat Grupa E. Belgia – Ucraina s-a încheiat 0-0.

Citește și: 45 de ani de la cucerirea titlului de campioană a României de către FC Argeş

Mii de suporteri au urmărit cu sufletul la gură meciul dintre România și Slovacia, decisiv pentru calificarea în „optimi” la Euro 2024, din fan zone-ul amplasat în Frankfurt. Aproximativ 6.000 de fani au urmărit meciul care a dus  România în fazele finale ale turneului final. Este pentru a doua oară când „tricolorii” trec de grupe la un Campionat European.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită