Web Analytics
scris duminică, 31.12.2023

Româncă, rezidentă în Italia, jefuită în autobuz. Cine a ajutat-o

Andreea, o româncă rezidentă în Torino, a devenit recent subiectul unei discuții intense într-un grup de Facebook destinat comunității românești, după ce a postat despre experiența sa nefericită de a fi fost jefuită într-un autobuz local.

Româncă, rezidentă în Italia, jefuită în autobuz. Cine a ajutat-o

Incidentul, care a avut loc pe una dintre liniile aglomerate ale orașului, a stârnit îngrijorare și solidaritate în rândul membrilor comunității.

După și-a dat seama că a fost jefuită, tânăra româncă s-a simțit rău, având un atac de panică. În acel moment, s-a apropiat de ea o femeie, care i-a sărit în ajutor. Nu mare i-a fost mirarea când a înțeles că era tot o româncă, pe nume Maria, scrie rotalianul.com

Maria a stat cu ea până și-a revenit. Apoi, ca să o facă să-și revină și să uite de ce i s-a întâmplat, s-a oferit să-i cumpere ea online tot ce avea nevoie. Andreea a povestit:

Citește și Un bărbat de 70 de ani a rămas fără pensie după ce a câștigat 37.000 de euro la Loto

„A stat tot timpul lângă mine și ce credeți că a făcut?! Acolo, în stația de autobuz, îmi ceru adresa și-mi făcu toate cumpărăturile online. Nu a plecat până nu m-a pus la autobuz spre casă, zicându-mi: Îți vor ajunge cumpărăturile acasă, în jurul orei 16:00, tu nu te mai gândi la nimic, liniștește-te!”

Acest gest de altruism a avut un impact profund asupra Andreei, care și-a mărturisit sentimentul puternic de recunoștință pe grupul de Fabook.

Momentul a redefinit pentru ea ideea de comunitate și a subliniat că, indiferent de naționalitate, bunătatea și compasiunea nu cunosc granițe.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *