Web Analytics
scris duminică, 09.06.2024

Român mort în Italia, în urma unui accident grav

Un român a fost găsit fără viață la locul său de muncă. Vasilică a murit după ce a fost strivit de un utilaj. Incidentul a avut loc cu câteva zile în urmă, iar trupul neînsuflețit al românului a fost descoperit la fața locului, fără șanse de supraviețuire.

Român mort în Italia, în urma unui accident grav

Vasilică lucra la o firmă de logistică din Borgo Santa Maria, cu salariul de acolo își întreținea familia, o soție și doi copii mici. Stabilit de mulți ani în Italia, bărbatul se ocupa de încărcarea și descărcarea mărfurilor. Tragedia s-a produs în timpul unei operațiuni obișnuite, când un utilaj l-a strivit. Deși echipajele de salvare au ajuns rapid la fața locului, eforturile lor au fost în zadar. Vasilică nu a mai putut fi salvat, lăsând în urmă o familie îndurerată, care acum se pregătește să-l conducă pe ultimul drum.

Citește și: Candidat la Primăria Brașov, reținut de polițiști după ce a amenințat-o cu moartea pe șefa Biroului Electoral Județean

Moartea lui Vasilică a stârnit indignare și a ridicat multe semne de întrebare cu privire la siguranța la locul de muncă. Responsabilul pentru siguranța muncii și secretarul sindicatului UGL Lazio au reacționat vehement la această tragedie. „Încă un accident de muncă, încă o moarte albă, încă un episod din ceea ce, după numărul cazurilor, a devenit un adevărat buletin de război,” au declarat aceștia, subliniind nevoia urgentă de măsuri stricte pentru prevenirea unor astfel de incidente.

Familia lui Vasilică trece prin momente cumplite. Rămasă fără sprijinul principal, soția și cei doi copii mici se confruntă cu durerea pierderii, încercând să găsească puterea de a merge mai departe. Comunitatea locală și cei apropiați și-au exprimat sprijinul și compasiunea, în timp ce autoritățile investighează circumstanțele exacte ale accidentului pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...