Web Analytics
scris vineri, 13.10.2023

Român, dat în urmărire internaţională pentru o tentativă de omor comisă în Belgia

Un bărbat de 29 de ani din Târgu Jiu, Mutu Ioan Romica, cercetat pentru o tentativă de omor comisă la Bruxelles, în Belgia, a fost găsit în urma schimbului de informaţii făcut de autorităţile din cele două state, prin Biroul Sirene. În acest dosar, au fost emise opt mandate de arestare, din care trei în lipsă, pentru persoane care l-au ajutat pe bărbat să iasă fraudulos din ţară, relatează news.ro.

Român, dat în urmărire internaţională pentru o tentativă de omor comisă în Belgia

Citește și Pitești. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

”La data de 12 octombrie a.c., în urma schimbului de informaţii realizat prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – I.G.P.R., dintre poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj şi autorităţile judiciare din Belgia, a fost depistat un bărbat, de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor, pe teritoriul Belgiei, în Bruxelles”, a transmis, vineri, Poliţia Română.

Conform sursei citate, după comiterea agresiunii, din 23 septembrie, poliţiştii şi procurorul de caz au efectuat activităţi pentru depistarea bănuitului şi probarea activităţii infracţionale a acestuia, precum şi a celor care l-au sprijinit să se sustragă de la urmărirea penală.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...