Web Analytics
scris joi, 20.06.2024

Rock simfonic! THE MONO JACKS, în premieră la Filarmonica Piteşti

Membrii trupei THE MONO JACKS au plecat într-un turneu simfonic în țară, iar joi, 20 iunie, ajung la Filarmonica Pitești. De la ora 19:00 începe un concert eveniment, dar și umanitar, sub bagheta dirijorului Tiberiu Dragoș Oprea, cofondator al instituției și dirijor al Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța. Se anunță o seară memorabilă!

Rock simfonic! THE MONO JACKS, în premieră la Filarmonica Piteşti

Un nume de referință pentru scena de rock alternativ din România, îndrăgita trupă a fost fondată de Doru Trăscău, în 2008. În formula actuală – Doru Trăscău (voce, chitară), Andrei Zamfir (chitară), Cristian Chiru (bass) și John Ciurea (tobe) – trupa a rămas în conștiința ascultătorilor de alternative cu albume precum „Ușor Distorsionat”, „Gloria” și cel mai recent – „Norul Nouă, lansat în mai 2023 cu primul concert The Mono Jacks la Sala Palatului.
Evenimentul de la filarrmonică va fi și unul caritabil. Cei prezenți pot face donații pentru Alexandra Bălan, elevă a Școlii „Mihai Eminescu” din Pitești și jucătoare foarte talentată la grupa U13 de la FC Argeș, cea care de curând a fost diagnosticată cu o boală gravă.

Citește și La prima lui vizită la Piteşti, Cuza a primit cadou un tablou

Citește și Teatrul de varietăţi din Piteşti

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită