Web Analytics
scris vineri, 26.11.2021

Robert Turcescu își va conduce mama pe ultimul drum, la Valea Mare-Ștefănești

Robert Turcescu a anunțat că trece prin clipe grele cauzate de pierderea mamei sale. Se pare că femeia a fost măcinată de o boală grea care în cele din urmă, a răpus-o. Jurnalistul a făcut câteva precizări pentru cei care o cunoșteau pe mama lui și care vor să-și ia rămas bun de la aceasta, sau să o conducă pe ultimul ei drum. Astfel, ziaristul, care are origini argeșene, a anunțat că trupul neînsuflețit al mamei sale va fi depus sâmbătă seara la capela cimitirului din satul Valea Mare, Ștefănești. Înmormântarea mamei lui Robert Turcescu va avea loc duminică, în jurul orelor 12:00, după Sfânta Liturghie.

Robert Turcescu își va conduce mama pe ultimul drum, la Valea Mare-Ștefănești

„După o lungă, grea și nemeritată suferință, Mama mea, Maria, cea mai bună Mamă din lume, s-a dus astăzi în brațele Tatălui Ceresc. Dumnezeu să o odihnească și să o așeze în rând cu drepții, că nu e om care să o fi cunoscut și care să nu poată mărturisi despre bunătatea, generozitatea și frumusețea sufletului ei.
Îi vom depune mâine seară trupul neînsuflețit la capela cimitirului din satul Valea Mare, Ștefănești, Argeș, iar înmormântarea va fi duminică, la prânz, în jurul orelor 12.00, după Sfânta Liturghie.
Rămas bun, iubită Mamă, cea mai bună Mamă din lume”, a scris Robert Turcescu pe pagina lui de Facebook.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...