Web Analytics

Robert Turcescu caută una sau mai multe persoane care să-i îngrijească grădina de la Ştefăneşti!

de | 3.08.2022 09:04 | Actualitate, Home

Zilele acestea, jurnalistul Robert Turcescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care anunţă faptul că, se află în căutarea uneia sau mai multor persoane care să-i îngrijească grădina cu pomi fructiferi, pe care o deține în orașul Ştefăneşti.

„În vremea în care îmi trăiau părinţii, am cumpărat în sat (Valea Mare, comuna Stefăneşti, Argeş, la 3 km de Piteşti) un teren superb, de vreo 4000 de mp, o coamă de deal, cu o privelişte superbă. Mă gândeam că voi face acolo, cândva, un conac… Mă rog. Au trecut ceva ani, mama a zis să facem gard, am făcut, e un teren împrejmuit cu gard solid, de beton, am tras apă, am tras curent, apoi am plantat pomi fructiferi, fructe de pădure (afine, cătina, mure), vreo zece rânduri de viţă de vie altoită, am pus şi nuci, am făcut şi o mică magazie pentru depozitat sculele de grădinărit…

Citește și: ACUM! Accident în Pitești! A intrat cu mașina în gardul unui supermarket

Tata nu mai e, nu mai e nici mama, nu mai are cine să îngrijească gradina. Nu vreau să vând locul, dar eu nu am cum să mă ocup de tot ce e acolo (tuns pomii, îngrijit viţa de vie, tăiat iarba, cules fructele, făcut vinul…). Nu vreau decat să gasesc pe cineva care sa aiba grija de gradina și să se bucure de tot ce e plantat acolo. Cu alte cuvinte, să dau cuiva in grija acea gradina, ca e păcat de ea s-o vad cum se transforma in parloaga… Daca stiti pe cineva din Pitesti sau din Stefanești care vrea să ia în grijă acel teren cu tot ce e plantat pe el, vă rog să-mi dati de veste prin mesaj privat.”, a scris Turcescu, pe contul său de Facebook.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *