Web Analytics
scris marți, 17.09.2024

Robert Moldoveanu: „Aveam nevoie de această victorie”

Luni, 16 septembrie, FC Argeș a obținut o victorie prețioasă în fața echipei Concordia Chiajna. A fost un succes de moral pentru elevii lui Nicolae Dică, aceștia impunându-se cu 3-2. Golurile argeșenilor au fost marcate de Marius Briceag, Mihai Roman și Robert Moldoveanu.

Robert Moldoveanu: „Aveam nevoie de această victorie”

Robert Moldoveanu speră ca de acum înainte FC Argeș să aibă evoluții din ce în ce mai bune în campionat și să acumuleze cât mai multe puncte.

„Suntem foarte fericiți că am câștigat, aveam nevoie de această victorie. Cu siguranță că de acum înainte vom face o figură mult mai frumoasă în campionat.

Simțeam presiunea locului în clasament, era o presiune foarte apăsătoare și am fost nevoiți să ne motivăm. Sper ca victoria obținută în duelul cu Concordia Chiajna să fie un nou început pentru noi. Sunt foarte bucuros că am marcat și mi-am ajutat echipa să învingă. După marcarea golului, am căzut într-un mod ciudat și mi se blocase puțin respirația, dar n-a fost nimic grav.

Urmează derbiul cu CS Mioveni, un meci foarte greu, ne dorim să ieșim învingători”, a declarat Robert Moldoveanu, la finalul partidei FC Argeș – Concordia Chiajna, din cadrul etapei a șasea din Liga 2.

Citește și: Mihai Roman, atacantul echipei FC Argeș: „Număram zilele până la meciul cu Concordia Chiajna”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...