Web Analytics
scris joi, 28.04.2022

Robert Glinţă şi David Popovici, cei mai buni sportivi ai anului 2021

Înotătorul argeșean, Robert Glință și David Popovici au fost desemnaţi, miercuri, de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern cei mai buni sportivi pe anul 2021.

Au mai fost premiaţi pentru rezultatele obţinute în cursul anului trecut următorii sportivi: Mihai Iacob, Denis Popescu, Angelica Muscalu, Cătălin Preda şi Ştefan Cozma, scrie Agerpres.

Citește și:Robert Glință a câștigat a doua medalie la Openul Suediei

Preşedinta FRNPM, Camelia Potec, a declarat că Robert Glinţă şi David Popovici reprezintă nu numai prezentul, ci şi viitorul nataţiei româneşti.

„Iată că sportivul anului la nataţie în 2021 sunt de fapt doi sportivi, Robert Glinţă şi David Popovici. Şi ne bucurăm să spunem că avem doi având în vedere performanţele extraordinare obţinute de aceştia anul trecut. Sunt convinsă că avem lângă noi campionii de ieri, de astăzi, dar mai ales de mâine. Îi felicit şi le urez mult succes mai departe”, a afirmat Potec.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a afirmat că îşi doreşte ca Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern să continue în aceeaşi direcţie ca şi până acum.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *