Rezultatele unui studiu privind râșii din zona montană a județului Argeș au fost publicate de Editura Universităţii Oxford

de | 22.01.2022 06:54 | Actualitate, Cultura, Home

Recent, la Editura Universității Oxford, una dintre cele mai prestigioase din lume, au fost publicate rezultatele unui studiu realizat de către Fundația Conservation Carpathia în judeţul Argeș. Concret, este vorba de un studiu privind râșii din zona montană a Argeșului, studiu realizat de mai mulți specialiști ai Fundaţiei Conservation Carpathia.

Citeşte şi: Gelu Tofan: „M-am autosuspendat pentru a nu crea probleme de imagine partidului, dar nu înseamnă că sunt vinovat”

”Oxford Academics a publicat în Journal of Mammalogy rezultatele studiului nostru de monitorizare la specia râs. Suntem mândri de această recunoaștere internațională a eforturilor noastre de cercetare. Într-o zonă pilot de 120.000 hectare din estul Munților Făgăraș, Piatra Craiului și Munții Leaota am identificat 23 de râși adulți și 9 pui”, afirmă reprezentanții Fundației Conservation Carpathia, înființată în urmă cu 13 ani.

(A.N)

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole